Čtvrtek
23. května 2019 
Víno a destiláty (17. 5. - 20. 5. 2005 Praha Holešovice)
MENU
Akce Akce
Aktuality Aktuality
Charakteristika odrůd Charakteristika odrůd
Diskuse Diskuse
Historie vinařství Historie vinařství
Kategorie vín Kategorie vín
Legislativa Legislativa
Monitoring tisku Monitoring tisku
Technologie výroby Technologie výroby
Vinařská kuchařka Vinařská kuchařka
Vinařská kuchařka
bezmasá jídlabezmasá jídla
drůbeží masodrůbeží maso
hovězí masohovězí maso
rybyryby
sladké dezertysladké dezerty
vepřové masovepřové maso
zvěřinazvěřina
pravidla kombinacepravidla kombinace
sýrysýry
Vinařské oblasti Vinařské oblasti
Víno a ... Víno a ...
Víno od A do Z Víno od A do Z
Víno ve světě Víno ve světě
CITÁT
Jde-li o pivo, jsem abstinent, ne však v případě šampaňského.

G. B. Shaw
PARTNER SERVERU
PARTNER SERVERU:

Českomoravská
vinohradnická
a vinařská unie
Počet nalezených článků v rubrice Vinařská kuchařka - bezmasá jídla: 3
Polenta – jedinečná pochoutka z brianzy
Polenta – jedinečná pochoutka z brianzy Je léto a já, stejně jako spousta Středoevropanů, vyrážím na jih. Na rozdíl od běžného turisty, který jede na jih především k moři a za sluncem, já se po pečlivém zvážení trasy a studiu odborné literatury ...
Vinařská kuchařka - bezmasá jídla | Mgr. Milan Magni | 23. 07. 2002
Pagáčky
Ingredience: 600 g hrubé mouky, 400 g škvarků, 3 žloutky, 5 lžic kysané smetany, 4 lžíce bílého vína, 30 g droždí, 10 lžic mléka, sůl
Vinařská kuchařka - bezmasá jídla | vaše redakce | 29. 03. 2002
Sýrové chlebíčky
Ingredience: 10 plátků veky, 5 lžic bílého vína, 200 g taveného sýra, 50 g másla, 100 g sterilované kapie, pažitka ...
Vinařská kuchařka - bezmasá jídla | vaše redakce | 15. 03. 2002
© Copyright 2002-3 ACTIVEMEDIA s.r.o., ISSN 1213-7111
provozovatel serveru a kontakty