Středa
25. května 2022
Akce
Aktuality
Charakteristika odrůd
Diskuse
Historie vinařství
Kategorie vín
Legislativa
Monitoring tisku
Technologie výroby
Vinařská kuchařka
bezmasá jídla
drůbeží maso
hovězí maso
ryby
sladké dezerty
vepřové maso
zvěřina
pravidla kombinace
sýry
Vinařské oblasti
Víno a ...
Víno od A do Z
Víno ve světě
Víno je bohatým pramenem lyrismu a dodává duchu lehkosti, která mu dovoluje povznést se nad malicherností.
p. Soupault
Počet nalezených článků v rubrice
Vinařská kuchařka - zvěřina
:
1
Nadívaný bažant pečený na víně
K vytvoření pestrého jídleníčku zajisté přispěje recept ze zvěřiny. Maso zvěře je hodnotné, má charakteristickou chuť a vůni. Odlišnými úpravami lze dosáhnout chuťové rozmanitosti. Kvůli menšímu poměru tuku, bychom neměli zapomenout na přídavek rostlinných a živočišných tuků nebo slaniny.
Vinařská kuchařka - zvěřina
|
vaše redakce
| 24. 01. 2002
© Copyright 2002-3
ACTIVEMEDIA s.r.o.
, ISSN 1213-7111
provozovatel serveru a kontakty