Středa
25. května 2022
Akce
Aktuality
Charakteristika odrůd
Diskuse
Historie vinařství
Kategorie vín
Legislativa
Monitoring tisku
Technologie výroby
Vinařská kuchařka
bezmasá jídla
drůbeží maso
hovězí maso
ryby
sladké dezerty
vepřové maso
zvěřina
pravidla kombinace
sýry
Vinařské oblasti
Víno a ...
Víno od A do Z
Víno ve světě
Není lepšího prostředku k zamezení alkoholismu než umírněná spotřeba vína, neboť všichni, kdož pijí víno denně, necítí potřeby alkoholu.
***
Počet nalezených článků v rubrice
Vinařská kuchařka - hovězí maso
:
1
Hovězí guláš
Ingredience: 200 g předního hovězího masa, 200 g vepřového plecka bez kosti, 20 g sádla, 120 g cibule, 20 g hladké mouky, 200 g leča, lžička papriky, 2 lžíce červeného vína, pepř, sůl
Vinařská kuchařka - hovězí maso
|
vaše redakce
| 12. 04. 2002
© Copyright 2002-3
ACTIVEMEDIA s.r.o.
, ISSN 1213-7111
provozovatel serveru a kontakty