Středa
25. května 2022 
Víno a destiláty (17. 5. - 20. 5. 2005 Praha Holešovice)
MENU
Akce Akce
Aktuality Aktuality
Charakteristika odrůd Charakteristika odrůd
Diskuse Diskuse
Historie vinařství Historie vinařství
Kategorie vín Kategorie vín
Legislativa Legislativa
Monitoring tisku Monitoring tisku
Technologie výroby Technologie výroby
Vinařská kuchařka Vinařská kuchařka
Vinařské oblasti Vinařské oblasti
Víno a ... Víno a ...
Víno od A do Z Víno od A do Z
a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z
Víno ve světě Víno ve světě
CITÁT
Dobrému vínu není třeba vývěsního štítu.

francouzské přísloví
PARTNER SERVERU
PARTNER SERVERU:

Českomoravská
vinohradnická
a vinařská unie
Vinařský slovník
Počet nalezených záznamů: 4
 
    
 

Kabinetní víno
víno vyrobené z hroznů, které dosáhly vyšší přírodní cukernatosti – 19 až 21 stupňů přírodní cukernatosti
 
Kořeněné víno
je v podstatě dezertní víno s přídavkem macerátu aromatických rostlin, jako například pelyňku, máty peprné, koriandru, skořice a dalších
 
Krátké víno
víno zanechávající krátkodobý čichový a chuťový vjem
 
Kvasničná příchuť
vyskytuje se u vína, které dlouho leží na kvasnicích, které se ve víně rozkládají
 
© Copyright 2002-3 ACTIVEMEDIA s.r.o., ISSN 1213-7111
provozovatel serveru a kontakty