Čtvrtek
7. července 2022 
Víno a destiláty (17. 5. - 20. 5. 2005 Praha Holešovice)
MENU
Akce Akce
Aktuality Aktuality
Charakteristika odrůd Charakteristika odrůd
Diskuse Diskuse
Historie vinařství Historie vinařství
Kategorie vín Kategorie vín
Legislativa Legislativa
Monitoring tisku Monitoring tisku
Technologie výroby Technologie výroby
Vinařská kuchařka Vinařská kuchařka
Vinařská kuchařka
bezmasá jídlabezmasá jídla
drůbeží masodrůbeží maso
hovězí masohovězí maso
rybyryby
sladké dezertysladké dezerty
vepřové masovepřové maso
zvěřinazvěřina
pravidla kombinacepravidla kombinace
sýrysýry
Vinařské oblasti Vinařské oblasti
Víno a ... Víno a ...
Víno od A do Z Víno od A do Z
Víno ve světě Víno ve světě
CITÁT
Jde-li o pivo, jsem abstinent, ne však v případě šampaňského.

G. B. Shaw
PARTNER SERVERU
PARTNER SERVERU:

Českomoravská
vinohradnická
a vinařská unie

BRYNZOVÉ KOŠÍČKY
(Vinařská kuchařka - sýry, 07. 10. 2003)

BRYNZOVÉ KOŠÍČKY - Slovensko, zapsal a upravil Milan Magni

Suroviny pro 4 osoby:
200 g Brynzy, 50 g másla, 2 velké cibule, sladká mletá paprika podle chuti, čerstvá pažitka

Postup:
Oloupeme cibuli a podélně překrojíme na polovinu. Spaříme ji na několik minut horkou vodou a rozebereme ji po vrstvách na plátky - košíčky. Mezitím v misce utřeme Brynzu s máslem do hladka, přidáme červenou papriku a touto pastou naplníme vrchovatě cibulové mističky. Navrch ozdobíme jemně sekanou pažitkou a podáváme jako předkrm s bílým pečivem a suchými bílými nebo růžovými víny.

Autor: Mgr. Milan Magni
vytisknout
zaslat e-mailem
© Copyright 2002-3 ACTIVEMEDIA s.r.o., ISSN 1213-7111
provozovatel serveru a kontakty